Samarbetspartners

Byggservice i Mark AB

Jag är även representant för BIMAB-Villan, som är en del av entreprenadföretaget Byggservice i Mark AB.

BIMAB (företaget kallas så i dagligt tal) är en byggentreprenör, som i första hand bygger villor åt privatpersoner, men även gör om- och tillbyggnader, takbyten och kakelarbeten.

BIMAB-Villan samarbetar med en känd lösvirkesleverantör, som gör kompletta villaleveranser och BIMAB färdigställer dessa ihop med underentreprenörer som Schakt, Grund, VVS, El, Kakel och Målning till ett inflyttningsklart hus. Vill man själv ombesörja t.ex. schakt och invändig målning går detta bra. Flexibiliteten är stor.

Läs mer på hemsidan www.byggserviceimark.se

 

Länghemskök AB

Sedan 1970-talet har jag på mitt tidigare jobb, arbetat ihop med Länghemskök. Jag vill påstå, att produkterna är bland de bästa som finns i branchen och till ett pris som passar alla. 

Funderar ni på att byta kök, så kan jag hjälpa till att projektera. Det innebär, att man tittar på förutsättningarna, lyssnar på era önskemål, ritar förslag och lämnar offert. Det kan vara värt ett besök i Länghem också, så man får se olika luckor och andra finesser. Förutom en köksleverans kan jag också ordna entreprenörer för montage, el, rörläggeri m.m.

Läs mer på hemsidan www.langhemskok.se